(retour à la sélection)

STRATEGIC BUSINESS TRANSFORMATION CONSULTANTS

Société: AMBITEUS EN SNELGROEIEND CONSULTING HUIS (Anvers)

Onze klant is een ambitieus en snelgroeiend consulting huis, opgestart door ex McKinsey’s Consultants.  Op basis van een eigen en bewezen lean methodologie gaan ze, samen met de klant, aan de slag om processen en organisaties te optimaliseren. Op die manier maken ze een snelle en doeltreffende implementatie van strategische doelstellingen mogelijk.  In hun grondige aanpak zorgen ze tevens voor een gedegen kennisoverdracht bij de interne (klant) teams.  Dit speelt ook mee in de tevredenheidsscore van 100% die ze bij hun opdrachten genieten.
Ze werken in kleinere teams van ervaren en hoog opgeleide professionals, waarbij er steeds on-the-field begeleiding is van een Director.
In het kader van een stevige groei zijn ze op zoek naar meerdere Consultants.Fonction:

Je zal veranderings- en optimalisatieprojecten aansturen bij hun klanten, voornamelijk in de service-industrie en dit op basis van hun lean methodologie.
Je geniet van een grote buy-in van het lokale team, op alle niveaus, zorgt voor een aangepaste communicatie en een heldere verslaggeving.
Je analyses zijn scherp en grondig en je neemt de verantwoordelijkheid om het project tijdig op te leveren.
Je zal de filosofie van continue verbetering overbrengen bij hun klanten.
Van de ideale kandidaat verwachten ze ook dat hij/zij met volle goesting meewerkt aan de uitbouw van hun expertise.Profil:

We zoeken zonder meer ‘high potentials’, toekomstige top-executives dus, met een Master opleiding.  
Ervaring in consulting, zodat we kunnen uitgaan van uitgebreide projectmanagement skills en van een consultatieve overtuigingskracht.  Idealiter ervaring in lean transformations.
Je bent pragmatisch, hands-on en, zelf entrepeneurs, hechten ze veel belang aan een ondernemende houding.
Sterke analytische vaardigheden, met zowel oog voor detail als een holistische visie. Tegelijk een hoog inlevingsvermogen en coachende vaardigheden. Zowel je rationele als emotionele talenten zijn onontbeerlijk.
Je hebt het talent om je bevindingen op een heldere, beknopte en visueel aantrekkelijke wijze over te brengen. Je bezit de gave om teams te motiveren en te enthousiasmeren om het veranderingstraject ook effectief te implementeren.
Je leert graag bij en wil en kan je vaardigheden ook aan de interne klanten-teams overbrengen.
Je laat de klant scoren en geniet van zijn succes.
Nederlands, Engels en Frans beheers je goed.
Je bent goed georganiseerd, stipt, gedreven en lacht graag!Offre:

Je komt terecht in een jong bedrijf met een no-nonsense, open en transparante cultuur, waar je mee bouwt aan de groei en waar je, naast een aantrekkelijk pakket, financieel mee kan genieten van toenemende resultaten.
Je zal getriggerd worden door diverse uitdagingen in diverse organisaties en processen. Zowel in België als in de rest van Europa. Je zal zelfstandig kunnen werken en tegelijk uitgedaagd worden door ervaren professionals. Je leercurve gaat stijl omhoog en je zal klaar staan om door te groeien binnen het team of te excelleren erbuiten.

Interesse of meer informatie?  Contacteer Agnes Van Gerwen op agnes.vangerwen@meritselect.com of 02/743 27 82Cliquez ici pour nous envoyer un email / Sollicitez cet emploi